İçeriğe geç

Xiaomi Watch S1 Pro Ne Zaman Türkiyeye Gelecek

Xiaomi Watch 2 Pro ne zaman Türkiye’ye gelecek?

30 Eylül Pazartesi günü hızlı teslimat seçeneğiyle teslim alın.

Xiaomi Watch S1 konuşma özelliği var mı?

Bluetooth® ile arama yaparken ellerinizi serbest bırakın Dahili mikrofon ve hoparlör sayesinde, Xiaomi Watch S1 Active artık Bluetooth® telefon görüşmelerini de destekliyor.

Xiaomi Watch S1 ne zaman çıktı?

Xiaomi Watch S1 Akıllı Saat Özellikleri: Pil kapasitesi: 470 mAh, Kasa malzemesi: Paslanmaz çelik, Çıkış yılı: 2022, Ekran türü: Yuvarlak, Ekran türü: AMOLED, 7 satır daha

Xiaomi Watch S1 şarjı ne kadar gidiyor?

3.S: Xiaomi Watch S1 ile Xiaomi Watch S1 Active arasındaki fark nedir?ÜrünXiaomi Watch S1Xiaomi Watch S1 ActiveUyku izlemeDestekDestekKan oksijen doygunluğuDestekDestekPil ömrüNormal kullanımla 12 günNormal kullanımla 12 güne kadarSIM işlevi desteklenmiyor, desteklenmiyor14 satır daha

Xiaomi 14 Pro Türkiye’ye ne zaman gelecek?

1024 GB depolama ve 12 GB RAM’e sahip özel telefon teklifi sadece! Ön sipariş fırsatı 26 Eylül – 3 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında geçerlidir ve gönderim 4 Ekim 2024’te başlar.

Xiaomi Watch 2 Pro kaç TL?

Xiaomi Watch 2 Pro Akıllı SaatXiaomi Watch 2 Pro Akıllı SaatXiaomi Redmi Watch 4 Akıllı Saat ile En Çok KarşılaştırılanlarFiyat7.999,00 TL 2 Satıcı2.

Xiaomi Watch S1 su geçirir mi?

Eğitim modlarının sayısı yazılım sürümüne bağlı olarak değişir. Lütfen en son yazılım sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun;*5 ATM’ye kadar su geçirmezlik: Xiaomi Watch S1, 5 ATM’ye (50 metre derinlik) kadar su geçirmezliğe sahiptir. Bu değer GB/T 30106-2013 standardına ve ISO 22810:2010 standardına dayanmaktadır.

Xiaomi Watch S1 iPhone Uyumlu mu?

iPhone, iPad ve iPod Touch gibi çeşitli iOS cihazlarıyla uyumludur.

Xiaomi Watch S1 Kordon Kaç mm?

NovStrap, Xiaomi Watch 2-s3-s1-s1 Active-s1 Pro Band (22mm), Jel Silikon Kayış K11-46 ile uyumludur. 6 saat 43 dakika içinde sipariş verirseniz, bugün kargoya verilecektir!

Xiaomi S1 Active GL ne demek?

Xiaomi Watch S1 Active GL Akıllı Saat acil durum çağrısı yapar. Kalp atış hızı izlemeli akıllı saat PPG biyosensörü, sağlık verileriniz günün 24 saati izlenebilir. Ekranlı Amoled akıllı saatin 470mAh pili 12 günlük kullanım sunar. Wi-Fi akıllı saat üzerinden internete bağlanarak özgürce kullanabilirsiniz.

Xiaomi Watch S1 Active kablosuz şarj özelliği var mı?

Yepyeni Xiaomi Watch S1 manyetik kablosuz şarj istasyonuyla saatinizi her yerde hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.

Xiaomi akıllı saat tansiyon ölçer mi?

Huawei’nin en sağlıklı akıllı saati olan Huawei Watch D’den sonra, kan basıncını ölçebilen ilk Xiaomi akıllı saat modeli geldi. “Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder (Xiaomi Watch H1 olarak da bilinir)” gibi gerçekten uzun bir adı olan bu akıllı saat, gelişmiş bir giyilebilir cihaz olarak sansasyon yarattı.

Xiaomi yüzde kaçta şarj edilmeli?

Düzenli şarj döngüleri: Telefonunuzu %20 ile %80 arasında şarj etmek, lityum iyon pillerin ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Pil tamamen boşalmadan veya tamamen şarj olmadan önce şarj etmek, pil sağlığı için idealdir.

Xiaomi Watch S1 Active Alınır mı?

Orta ve düşük seviye kullanıcılar için daha fazla özellik var. Üst düzey özellikler bekleyen kullanıcılar için yeterli. Çözünürlük 60Hz olduğu için ekran kalitesi çok iyi. Yüzlerce farklı saat arayüzü mevcut. Kesinlikle affedilir.

Xiaomi Watch S1 işletim sistemi nedir?

Xiaomi, Apple gibi kendi mobil işletim sisteminin arayüzüne uyguladığı Watch sistemi için MIUI’yi duyurdu. 326 PPI’lık 1,43 inçlik AMOLED ekranla piyasaya sürülen Watch S1’in 2 adet kurma kolu bulunuyor. 117 farklı sporu destekleyen model, 5 ATM’lik bir basınç için tasarlanmış.

Xiaomi Watch 2 Pro hangi telefonlara uyumlu?

*Uyumluluk: Yalnızca Android 8 ve GMS sürüm 21.30.12 ve üzeri.

Xiaomi Watch S2 ne zaman çıkacak?

Şu anda iki farklı modelden oluşan Xiaomi 13 serisi, Xiaomi Watch S2 akıllı saat modeli, Xiaomi Buds 4 kablosuz kulaklık ve Android 13 tabanlı MIUI 14 arayüzü, resmi gönderiye göre 1 Aralık’ta resmen piyasaya sürülecek. Üç farklı sağlam ürün ve merakla beklenen MIUI 14 ile 2023’e güzel bir başlangıç…

Xiaomi Watch 3 ne zaman gelecek?

Xiaomi Redmi Watch 3, Akıllı Saat, 1.

Huawei Watch GT 2 Pro Xiaomi ile uyumlu mu?

Huawei Watch GT 2, Android ve iOS telefonlarla uyumludur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir