İçeriğe geç

Patlıcan Oturtmanın Yanına Ne Yapılır

Patlıcan yemeğinin yanına hangi yemek yakışır?

Erişte çorbasıYoğurt çorbasıEzogelin çorbasıYoğurtlu kırmızı biber salatasıPancar salatasıTzatziki nasıl yapılır?Şehriyeli pilavBulgur pilavıDaha fazla makale…

Çığırtmanın yanına ne gider?

Zeytinyağlı dolma ve buharda pişmiş barbunya fasulyesini garnitür olarak hazırlayabilirsiniz. Kızartılarak yapıldığı için yemek yerine hafif salatalar hazırlayabilirsiniz. Kırmızı lahana veya yoğurtlu semizotu salatasıyla başlangıç ​​olarak tüketebilirsiniz.

Patlıcan kebabının yanına ne yenir?

Hazırladığınız pilav kebapla çok iyi gider. Yemeğinizin yanında çiğ köfte servis edebilirsiniz. İçecek olarak ayran patlıcan şişle iyi gider. Ayrıca sumak ve soğan salatası hazırlayarak menüye lezzet katabilirsiniz.

Musakkanın yanına ne olur?

Özellikle yaz aylarında patlıcan musakka, pilav ve cacık eşliğinde sofraların vazgeçilmezi oluyor.

Patlıcan oturtmanın yanına ne yakışır?

Makarnalı pilav patlıcanla çok iyi gider. İsterseniz bulgur pilavını tereyağlı da yapabilirsiniz. Yemeğinize tzatziki ekleyerek güzel bir sofra yaratabilirsiniz.

Zeytinyagli patlıcan yemeğinin yanına ne gider?

Her öğünde olduğu gibi pilav ve patlıcan yemekleriyle de iyi gider. Sebzeli veya domatesli bulgur pilavı yemeğinizi tamamlayacaktır. Makarna da bol miktarda olmasa da tercih edilebilecek bir yemektir. Patlıcan yemeğinize eşlik etmesi için köfte hazırlayabilirsiniz.

Çığırtma hangi yöreye ait?

Patlıcan patlıcan, Bergama yöresine ait zeytinyağı ile yapılan bir yemektir. Adını patlıcan kızartırken çıkardığı sesten almıştır. İçindekiler patlıcan, yeşil biber, sarımsak, domates, zeytinyağı ve tuzdur.

Patlıcan türlü yemeği yanına ne gider?

Farklı yemeklerinizin yanına garnitür olarak pirinç pilavı hazırlayabilirsiniz. Bulgur pilavı da yemeğinizin yanına garnitür olarak tercih edebileceğiniz bir lezzettir. Menünüzü tzatziki veya salata ile tamamlayabilirsiniz.

Babagannuşun yanına ne gider?

Babagannuş’a ne gider? Babagannuş köfte ve kebap yemekleriyle harika gider. Adana kebap, tavuk çöp şiş ve Kıbrıs köfte tarifleri ilginizi çekebilir.

Urfa usulü patlıcan kebabı yanına ne gider?

Patlıcan yemeklerinin en uyumlu tadı pirinç pilavıdır. Nohutlu pirinç pilavı ve tavuk suyu ve pirinç pilavı tariflerini önerebiliriz. Ayranlı, cacıklı veya yoğurtlu salatalar da patlıcan şişle iyi giden diğer tariflerdir.

Patlıcan kızartmasının yanına ne yapılır?

Kızarmış patlıcanı her türlü erişte, et, tavuk ve pilav yemeğine ekleyebilirsiniz. Kızarmış patlıcan kuru köftelerle iyi gider.

Patates oturtmanın yanına ne gider?

Patatesin yanı sıra haşlanmış tam tahıllarla da güzel bir pirinç pilavı hazırlayabilirsiniz. Bu lezzetli menüye Gavurdağı salatasını da ekleyebilirsiniz.

Kıymalı patlıcan yemeğinin yanına ne yapılır?

Patlıcana en iyi ek kesinlikle sade pirinç pilavıdır. Patlıcan yemeğinizle veya pilavın üstünde servis edebilirsiniz. Pirinç pilavı tercih etmek istemeyenler patlıcan yemeğiyle bulgur pilavını deneyebilirler. Bulgur pilavını sebzeli veya sade olarak hazırlayabilirsiniz.

Ali nazik yemeğinin yanına ne yakışır?

Ali Nazik kebabınıza bulgur pilavı eşlik edebilir. Biber dolması da kebabınıza iyi gider. Domatesli pilav yumuşak Ali Nazik kebabınıza iyi gider. Ali Nazik kebabını yeşil fasulye ile de servis edebilirsiniz.

Musakkanin yanına hangi pilav gider?

Kahverengi pirinç pilavı her türlü musakka ile uyumludur. İsterseniz makarna ile veya sade olarak hazırlayabilirsiniz. Sebzeli bulgur pilavı musakka yemeğine en lezzetli eklemelerden biridir.

Karniyarik yemeğinin yanına hangi yemek gider?

Karnıyarık’ın yanına ne gider?Ezogelin ÇorbasıÇeşmi Nigar ÇorbasıMısır Unlu Patates ÇorbasıYoğurtlu Kırmızı Biber MezesiSalatalık Aromalı Mor Lahana SalatasıKebapçı Ezme SalatasıBasit Su BöreğiŞehriyeli PilavDiğer ürünler…

Patlıcanlı pilav yanına ne gider?

Patlıcan pilavınızla et veya tavuk kızartabilirsiniz. Patlıcan pilavınızla Arap usulü sote yapabilirsiniz. Mantar kızartabilir veya baharatlı patatesleri fırınlayabilirsiniz.

Kuru patlıcan yemeği yanına ne gider?

Zeytinyağlı kuru patlıcan veya közlenmiş kuru patlıcan pilav için olmazsa olmazdır. İsterseniz pilav yerine domatesli bulgur pilavı da yapabilirsiniz. Cacık ve mevsimlik yaprak salatasından oluşan bir garnitürle kendiniz veya misafirleriniz için güzel bir menü oluşturabilirsiniz.

Tavuklu patlıcan yemeği yanına ne gider?

Tavuk ve patlıcan yemeğine ne iyi gider? Yemeğinize pişmiş pirinç pilavı taneleri ekleyebilirsiniz. Cacık veya yoğurtlu mezeler bu güzel menüye çok yakışacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir