İçeriğe geç

Subat Celbi Ne Zaman Açıklanacak 2024

2024 askerlik Yerleri Ne zaman Açıklanacak?

Buna göre; Askerlik hizmetinde seçme ve sınıflandırma sonuçları 31 Ekim 2024 Perşembe günü mükelleflere e-devlet üzerinden duyurulacaktır.

2024 Şubat celbi açıklandı mı?

Milli Savunma Bakanlığı İşe Alma Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 2024 yılı alım ve nakil takvimi 1 Şubat’ta erişime açıldı. Yedek subay/astsubay adayları ile astsubayların nakil tarihleri ​​e-devlet üzerinden sorgulanabilecek.

Tecili bozduktan sonra ne zaman askere giderim 2024?

Lisans/Ortak Derece: Mezuniyetinizden itibaren bir yıl içinde askere gitmelisiniz. Yüksek Lisans: Kaydınızın askıya alınması veya terhisinizin sona ermesinden itibaren 2 yıl içinde askere gitmelisiniz. Doktora: Kaydınızın askıya alınması veya terhisinizin sona ermesinden itibaren 4 yıl içinde askere gitmelisiniz.

Şubat celbi hangi aylar?

Şubat çağrısı (16 Ağustos – 15 Kasım) Mayıs çağrısı (16 Kasım – 15 Şubat) Ağustos çağrısı (16 Şubat – 15 Mayıs)

2024 Sınıflandırma Sonucu Ne Zaman Açıklanacak?

4. Seçim ve sınıflandırma sonuçları 31 Ekim 2024 tarihinde e-devlet üzerinden mükelleflere tebliğ edilecektir. Sınıflandırılmış mükellefler yeniden sınıflandırmaya tabi tutulmayacaktır.

Askerlik sınıflandırması ne zaman belli olur?

Askerlik tecil başvuruları ne zaman açıklanacak? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından açıklanan Ağustos askerlik tecil başvuru tarihi kesinleşti. Buna göre; Askerlik hizmet seçimi ve sınıflandırma sonuçları 2 Ağustos 2024 tarihinde mükelleflere e-devlet üzerinden duyurulacak.

Yemin töreni ne zaman olur 2024?

3 Mayıs

Askerlik belli oldu mu?

Askerlik bilgilerine Milli Savunma Bakanlığı’nın www..tr internet adresindeki Kurumlar başlığı altında yer alan Özel Sınıflandırma, Yedek Astsubay, Yedek Subay ve Ücretli Sınıflandırma Sonuç Sorgulama servislerinden ulaşılabilmektedir.

Şu tarihe kadar askerlik ile ilişiği yoktur ne demek?

Askerlikle alakası yoktur. Bazı er ve astsubay adayları için e-devlet bilgisidir. Bu bilginin anlamı kısaca şöyledir. Askerlikle alakası olmadığını yazan kişinin askere alınmasına gerek yoktur.

Hangi celp döneminde gideceğim?

Askerlik celp tarihlerini öğrenmek için şu adımları izleyebilirsiniz: E-devlete giriş yapın. “Devam ve tasnif işlemleri” sekmesine tıklayın. Askerlik celp tarihleri.

Sözleşmeli er başvuru sonucu ne zaman açıklanacak 2024?

4. Seçim ve sınıflandırma sonuçları 3 Mayıs 2024 tarihinde mükelleflere e-devlet üzerinden duyurulacaktır.

Askerliğime ne kadar kaldı?

Katılımınıza ilişkin işlemlerinizin sürecini, www..tr adresine giderek e-Devlet sistemi içerisinde “e-Hizmetler” menüsü altında yer alan “Kişisel Veriler” alt menüsünden “MSB” sekmesine ulaşarak, “Askerliğim” sekmesi menü bağlantısına tıklayarak takip edebilirsiniz.

2024 Asker Teslim Tarihi Ne Zaman?

Ocak-Temmuz 2024 için artırılmış ücreti ödeyen herkes ücretli askerlik hizmetini gerçekleştirebilir. Askerlik hizmeti için görevlendirme tarihleri: 8 Şubat 2024. 7 Mart 2024.

Askerde DK ne demek?

Terhis, askerlik hizmeti sırasında çeşitli sebeplerle askerlikten ayrılma durumunu ifade eder.

Sevk tarihi ne demek?

Görev süresinin sona erme tarihi, erin askerlik hizmetini yapacağı birliğe teslim olacağı tarihin son günüdür.

Askerlik sonuçları açıklandı mı?

Ağustos, Eylül ve Ekim 2024 dönemlerinde alım yapılacak Yedek Subay/Astsubay ve Er adaylarının yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçları e-Devlet ve Askerlik bölümlerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca MSB Mobil uygulamamız üzerinden sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Bedelli askerlik ücreti 2024 ne kadar olacak?

2024 yılı ikinci yarısı için ödenen askerlik ücreti 217.871,04 TL olarak belirlendi. Bu tutar, Ocak-Haziran dönemi için belirlenen 182.609,04 TL’lik fiyata %19,31 artış eklenerek hesaplandı. Böylece Temmuz 2024’te çıkarılan düzenlemeyle ödenen askerlik ücreti 35.261 TL arttı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Gürcü Escort